fbpx

DIY Η Gucci Ζώνη με Φούντα τώρα δικιά σας!

Η Gucci ζώνη με φούντα τώρα δικιά σας!

Θα χρειαστείτε:

– Τουλάχιστον 2,5 μέτρα από το σχοινί
– 2 κομμάτια δέρματος από ένα παρόμοιο χρώμα. μεγέθους: 3,5 x 4,5 ιντσών
– 2 μικρά παξιμάδια
– 2  παξιμάδια συμπίεσης μισής ίντσας
– 4 ξύλινες χάντρες
– Ένα πιστόλι κόλλας
– Ένα χάρακα
– Ένα στυλό
– Ένα κοφτερό ψαλίδι

Θα ξεκινήσετε πρώτα να κόβετε σε λωρίδες το δέρμα, προκειμένου να δημιουργηθούν αργότερα οι φούντες της ζώνης. Αρχικά όμως πρίν ξεκινήσετε την διαδικασία αυτή σχεδιάστε μια γραμμή 1/4 » στο πάνω μέρος του δέρματος απο το ένα άκρο στο άλλο, η οποία θα χρησιμεύσει ως κατευθυντήρια γραμμή . Έπειτα χρησιμοποιώντας τον χάρακα ζωγράφησε παράλληλες γραμμές περίπου 1/8 » του διαστήματος τους, κατά μήκος του πλάτους του δέρματος. Προσεκτικά κόψτε τώρα κατά μήκος αυτών των γραμμών, σταματώντας στην κατευθυντήρια γραμμή κάθε φορά. (Κάντε κλικ στις φωτογραφίες αν δυσκολέυεστε)

Προσθέστε οποιονδήποτε συνδυασμό από χάντρες και παξιμάδια στο τέλος του σχοινιού, ώντας σίγουροι να περάσετε το τελευταίο παξιμάδι με το άνοιγμα πρός τα έξω. Κολλήστε το τέλος του σκοινιού στην πάνω αριστερή γωνία με ζεστή κόλλα. Τυλίξτε το δέρμα σφιχτά σύμφωνα με την κατευθυντήρια γραμμή.
Κλείστε και ασφαλίστε την φούντα με λίγες σταγόνες κόλλας. Περιστρέψτε και δουλέψτε την φούντα στο άνοιγμα του παξιμαδιού για να δέσει σφιχτά το δέρμα με το παξιμάδι. Τώρα βάλτε μια καλή ποσότητα κόλλας γύρω από την περιφέρεια της κορυφής της φούντας(δές φωτογραφία) και πατήστε την ξύλινη χάντρα πρός τα κάτω έτσι ώστε να κολλήσει με το σχοινί.
Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και από την άλλη πλευρά του σχοινιού και voila! Μόλις φτιάξατε μια ζώνη με φουντίτσες!
Έχουμε κάνει αρκετά μακρύ το σκοινί, έτσι ώστε να δένει γύρω από τη μέση σας τουλάχιστον δύο φορές, αλλά φυσικά, μπορείτε να το κάνετε σε οποιοδήποτε μήκος εσείς επιθυμείτε!
source: http://honestlywtf.com

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *