fbpx

Ένα ποδήλατο στο…μπάνιο σας!

Τα ποδήλατα-αντίκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία στο σπίτι σας και μπορούν να μετατρέψουν κάτι συνηθισμένο σε κάτι εκπληκτικό!

19

 

Φανταστείτε το νιπτήρα χωρίς το ποδήλατο. Αυτό θα φαινόταν κάτι πολύ συνηθισμένο, όπως και κάθε άλλος νιπτήρας. Ωστόσο, το ποδήλατο πρόσθεσε μια vintage αίσθηση στο μπάνιο που ταιριάζει με το πάτωμα και τα άλλα διακοσμητικά στο εσωτερικό. Μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο, αλλά είναι επίσης ένας εντυπωσιακός τρόπος για να ανακαινίσετε το μπάνιο σας!

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να μετρήσετε το ύψος του νιπτήρα από το πάτωμα και να βεβαιωθείτε ότι το ποδήλατο που θα βάλετε θα χωράει κάτω από αυτόν. Μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το κάθισμα του ποδηλάτου ώστε να καταστεί κατάλληλο. Οι λαβές πρέπει επίσης να αφαιρεθούν ώστε να μην καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Σταθεροποιήστε το ποδήλατο και ασφαλίστε το στη θέση του για να αποτρέψετε τυχούσα πτώση.

Μόλις βάλετε το ποδήλατο στη θέση του μπορείτε να τοποθετήσετε πετσέτες στο καλάθι του για να ολοκληρωθεί το vintage look του μπάνιου σας.

 

source : diyhomehacks.com

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *