fbpx

Τα καλύτερα σαμπουάν για ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά

Τα μαλλιά μας είναι ένα σημαντικό μέρος της εμφάνισής μας. Ωστόσο, οι μέθοδοι styling που χρησιμοποιούμε και η τακτική βαφή ή λεύκανση συχνά βλάπτουν και αφυδατώνουν τα μαλλιά μας. Επομένως, χρειάζονται ειδική φροντίδα για να παραμείνουν υγιή και να μας προσφέρει μια ζωντανή εμφάνιση. Θα έλεγα με βεβαιότητα ότι η ρουτίνα φροντίδας της πρέπει να είναι ανάλογη με τη ρουτίνα φροντίδας προσώπου μας. Τροφή και ενυδάτωση! Σε καμία γυναίκα ή άντρα δεν αρέσουν τα ξηρά, ταλαιπωρημένα, κατεστραμμένα μαλλιά που δεν έχουν πλέον καμία κίνηση και λάμψη.

OLAPLEX ΝO 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO – Επανορθωτικό σαμπουάν συντήρησης – 250ml

Με το σύστημα Olaplex 4 αναπαράγονται μόνιμα όσοι δεσμοί των μαλλιών σας έχουν καταστραφεί οι οποίοι διακυβεύονται εξαιτίας της βαφής, ταλαιπωρούνται από το πιστολάκι και την καθημερινή φθορά. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ως καθημερινό σαμπουάν για την ανασύσταση και τον καθαρισμό των δεσμών της τρίχας. Ενυδατώνει βαθιά την τρίχα και αποκαθηστά τους θρυμματισμένουν δεσμούς των μαλλιών σας. Δεν περιέχει parabens, φθαλικά και θειικά άλατα.
Δείτε την τιμή του εδώ με 30% έκπτωση

SHU UEMURA SILK BLOOM SHAMPOO – Σαμπουάν επανόρθωσης για ταλαιπωρημένα μαλλιά – 300ml

Ένα σαμπουάν επανόρθωσης για κατεστραμμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά. Χωρίς την προσθήκη σιλικόνης. Καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ερεθίζει το τριχωτό της κεφαλής. Η σύνθεσή του αποτελείται από έλαια αργανίας τα οποία έχουν την ιδιότητα αναδόμησης της τρίχας με αποτέλεσμα να χαρίζει στα μαλλιά σας πλούσια και μεταξένια υφή ως τις άκρες. Μία ακόμη ιδιότητα των ελαίων αυτών, είναι η αποκατάσταση και η αναγέννηση. Σε συνδυασμό με την Βιταμίνη Ε, το έλαιο βοηθά αποτελεσματικά στο να αποκατασταθεί η δομή των μαλλιών που είναι ταλαιπωρημένα ή κατεστραμμένα. Δεν περιέχει σιλικόνη.

Δείτε την τιμή του εδώ

L’OREAL PROFESSIONNEL ABSOLUT REPAIR GOLD SHAMPOO – 1500ml

Σαμπουάν χρυσαφένιας σύνθεσης άμεσης αναδόμησης. Ιδανικό για πολύ εξασθενημένα ξηρά μαλλιά.

Το L’oreal Professionnel Absolut Repair Gold Shampoo βοηθάει στην αναδόμηση της τρίχας, δυναμώνει και αυξάνει την αντοχή στα πολύ ταλαιπωρημένα ή κατεστραμμένα μαλλιά. Έχει την ικανότητα να κάνει τα μαλλιά μαλακά και λαμπερά βασισμένο σε μία πρωτοποριακή τεχνολογία εμπλουτισμένη με GOLD QUINOA, εμπνευσμένη από την περιποίηση της επιδερμίδας. Τα συστατικά του είναι συνδιασμένα με μοναδικό τρόπο. Συστατικά από Λακτικό οξύ, Φυτο-κερατίνη, Ceramides και Λιπίδια, στοχεύει στις ευαισθητοποιημένες και αδύναμες περιοχές της τρίχας, με στόχο να ενδυναμώσει και ενισχύσει τη δομή της, ενώ ταυτόχρονα επανορθώνει τον πυρήνα και προστατεύει από εξωτερική φθορά.

Δείτε την τιμή του εδώ με 40% έκπτωση

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *